WISJEDAT

vrijdag 7 oktober 2011

ALLES OVER ONS LABEL

      
when its good Don't fight it.
         

              ROBBADUB RECORDZ

                                                      U BETHER RECONICE


 

Welkom

Wij heten u graag welkom op onze website, maak gebruik van de rechtse menu knoppen om meer informatie in te winnen over onze andere activiteiten en projecten.


Robbadub Recordz biedt muzikanten de mogelijkheid om hun muziekproducties bij een groot publiek aan te bieden en zo hun cariere verzekeren.

De uitdaging van de europese markt

Er worden in Europa duizenden CD’s per week geproduceerd door bands, zangers, koren, orkesten en ga zo maar door.

Veel , heel veel van deze CD’s bereiken het grote publiek nooit en er moet dan ook een onwaarschijnlijk groot aantal CD’s in kelders, op zolders en andere opslagruimtes liggen.

Het grootste probleem voor de artiesten is over het algemeen de distributie van hun CD.
Buiten de familie/kennisen en vriendenkring gaan wij ook tijdens optredens de CD verkrijgbaar maken door het te koop te zetten. Verder zullen wij via billboards en flyers het product laten zien in de reguliere CD winkels.

Verkrijgbaarheid
Juist die extra aandacht op verkrijgbaarheid is belangrijk, want dat bevestigt dat de artiesten een volwaardig, professioneel product heeft uitgebracht en brengt extra erkenning.

Samen met de artiest wordt gekeken naar bepaalde Radiostations, lokale televisie en bladen, publiek en commercieele mogelijkheden.

Als een radiostation onze CD's draaien is de kans groot dat luisteraars massaal zo’n CD ook willen aanschaffen. Bij ons is zo'n CD daarom bestelbaar en snel verkrijgbaar (3 tot 5 werkdagen).


Verder wordt er ook gekeken naar het totaalproduct en dus ook de presentatie naar buiten als groep en die van de CD.

Robbadub Recordz biedt deze mogelijkheid samen met een promotiedeal naar CD winkels, muzikale, commerciële en publieke radiostations. Verder maken wij een digitale flyer van de CD en versturen deze naar zo’n 1500 adressen, waaronder Radio stations, CD winkels en andere belanghebbenden.

Door al deze acties hopen wij dat de zichtbaarheid van de artiesten toeneemt mede door de aanmeldingen die wij plaatsen bij veel webwinkels (internationale .com's) en via de bekende muziek downloadsites worden de artiesten ook op het world wide web goed vertegenwoordigd en vindbaar.

Ook melden we de CD aan bij de grootste database op het gebied van jouw muziekstijl. Op deze manier kunnen programma’s zoals itunes je CD herkennen en alle relevante informatie meteen weergeven (tracktitel, componisten, uitvoerenden en nog veel meer)

Op deze manier creëert ROBBADUB RECORDZ voor alle artiesten, die een muziekproduct aanmelden, de mogelijkheid om zich via de bekende kanalen te presenteren.

Naast de distributie en promotie kunnen wij diverse andere diensten leveren aan artiesten zoals onder andere;
- professionele audio mastering
- webdesign en hosting
- studio opname
- live registratie op video.
  Wij   zijn   op   zoek   naar   rappers   en   raga   toasters...Interesse? Laat wat van je horen!
De enige Independent Recordlabels van zuidholland en omstreken is op zoek naar   Wij zijn op zoek naar RAPPERS> ZANGERS< STANDUP ARTIESTEN< ZANGERESSEN EN PRODUCERS...................Interesse? Laat wat van je horen!

even alles op een rij over;
Distributie, Marketing, Mastering en Audio opname? Bij ons is alles in huis

Marketing en distributie basis pakket

Binnen onze aanbieding hebben wij een aantale marketing en distributie pakketten waar u vrij uit kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden


Distributie

Wij nemen uw CD in distributie (leveren een barcode, catalogusnummer en ISRC codes), en begeleiden de verkoop aan derden.


Marketing

- Wij plaatsen de CD op eigen releaselijsten en creeren op deze manier onze eigen IMAGE Dutch Charts.

- De CD wordt aangemeld bij websites al Bol.com, amazon.com.

- Ook wordt de CD ondergebracht in een nationaal kassa/bestel systeem, alle grote platenzaken en -   groothandels zijn hier op aangesloten.
- Aanmelding van de CD op musicfan.nl, I-Tunes, amazon mp3, napster en andere sites.

- De CD wordt opgenomen in Het Beeld en Geluid archief van het NOB waar alle publieke omroepen toegang tot hebben. Dit archief bevat audio tracks en het artwork.

- De CD wordt aangemeld by Gracenote de grootste database met media informatie  voor o.a   Track  herkenning op itunes e.v.a.

- De logistieke en administratieve afhandelingen zijn voor onze rekening

Mastering en Audio opname


Er kan gekozen worden voor grote oplage (v.a. 500 stuks) persen of al vanaf 10 stuks dupliceren.

CD Productie

Persing

Het persen gebeurt in de fabriek, er kan totaal 4 kleuren professioneel gezeefdrukt worden of 5 kleuren offset. Het drukwerk is van uitmuntende kwaliteit en je hebt de keuze om zowel een klein 4 pagina boekje te realiseren tot aan meerpagina boekjes of zelfs kwalitatieve hoogstandjes als eenDigipack.

duplicatie
Bij een duplicatie kan alles via kleine oplagen aan het pers proces worden toegevoegd, deze kan zowel ín 1 kleur opdruk als in een full color druk g realiseerd worden. Dit duplicatie process heeft als voordeel dat er sneller afgeleverd kan worden als bij een persing en ook een lager opstart budget nodig is. Dus ook bij kleine oplages hoge kwaliteit drukwerk tegen een zeer lage prijs.

Promo exemplaren

De lage hoogwaardige oplages van duplicatie lenen zich uitstekend voor promotie exemplaren van een album. Echter is het ook mogelijk om verder te gaan en een pakket te kiezen waarbij een volwaardig product wordt gerealiseerd dat je op je volgende optreden kunt verkopen. De keuze is aan jou, indien je keuze afwijkt kan je contact met ons opnemen, we assisteren je direct en een offerte op maat laat niet op zich wachten.

 

Package deals

Het is mogelijk package deals af te sluiten. Bij het afnemen van een marketing en distributie pakket kan korting op het gehele pakket verkregen worden. Hetzelfde geld voor een CD of DVD productie i.c.m. onze andere diensten. Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Vraag direct een offerte aan
Een promo duplicatie is uitermate geschikt voor promotionele exemplaren. Prijs is exclusief duplicatie op basis van aangeleverde master, inclusief opdruk op basis van aangeleverd ontwerp, inclusief CD en wettelijk verplicht St. Thuiskopie Heffing. Er bestaat de mogelijk om drukwerk en behuizing (jewelcase, wallet of slimline) te leveren.

 

------------------Deze copy uitdraaien en opsturen----------------------

Offerte aanvraag


Uw naam (verplicht)

E-Mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)


Geef a.u.b. globaal aan hoe uw product in elkaar moet steken (de velden zijn niet verplicht dus wanneer u geen antwoord heeft kunt u alles leeg laten en via de overige opmerkingen uw vraag kenbaar maken).
aantal Oplage:
CD of DVD:  CD DVD
Kleuren opdruk:  Promo Full color
Drukwerk:  Boekje Bottomcard Inlay card
Aantal pagina\'s boekje:
Verpakking:  Jewelcase met zwarte tray Jewelcase met trans. tray Digipack Slimline Slimline ejector (stevig plastic) Wallet (karton)

Overige opmerkingen

captcha

aanvraag duplicatie

  • Uw naam (verplicht)

    E-Mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)


    Geef a.u.b. globaal aan hoe uw duplicatie in elkaar moet steken (de velden zijn niet verplicht dus wanneer u geen antwoord heeft kunt u alles leeg laten en via de overige opmerkingen uw vraag kenbaar maken).
    Oplage:
    CD of DVD:  CD DVD
    Kleuren opdruk:  Promo Full color
    Drukwerk:  Boekje Bottomcard Inlay card
    Aantal pagina\'s boekje:
    Verpakking:  Jewelcase met zwarte tray Jewelcase met trans. tray Digipack Slimline Slimline ejector (stevig plastic) Wallet (karton)

    Overige opmerkingen

    captcha


    Records
en zou hier graag een Nieuwsbrief over ontvangen via;
email
post adres
    • U kunt zich inschrijven op de inschrijfsite van imagetvproductions.blogspot.com/robbadubrecordz. Zo ontvangt u alle nieuwste releases direct per e-mail (maximaal 2 keer per maand).
    • Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten